Velkommen som lærling!
Vi tilbyr en unik og allsidig opplæring i noen av Norges aller beste restauranter.
Hvorfor oss?
Eik Servering har et omfattende læringsprogram for å møte den utviklende serveringsbransjen og inspirere unge mennesker til å velge yrkesfagene. Vi vektlegger detaljer og profesjonalitet i alle ledd, og gir våre lærlinger muligheter til å øke sin kompetanse gjennom rullering mellom våre ulike serveringssteder og deltakelse i mesterskap, mesterklasser og studieopphold. Hos oss kan tradisjonen løfte oss inn i fremtiden, og vi er stolte av å tilby en omfattende læringsmulighet for våre ansatte og lærlinger.
Opplæringsplan
Opplæringsprogrammet er strukturert i 4 halvår, hvor hvert halvår bygger på det forrige og er utformet for å sikre at lærlingene, ved fullført læretid, har oppnådd nødvendig kompetanse innenfor alle læringsmålene (se separat oversikt).
For å sikre at alle lærlinger har de beste forutsetningene for å lykkes, vil alle lærlinger starte opplæringen på Sentralen sitt hovedkjøkken sammen med Tom Victor Gausdal. Her vil lærlingene jobbe tett med instruktører og evaluere og tilpasse opplæringsprogrammet så godt som mulig.
Etter denne oppstarten vil lærlingene følge en individuell plan som innebærer utplassering på ulike bedrifter i EIk Servering.
Lærlingene forventes å arbeide 40 timer per uke i henhold til avtalt arbeidstid.
-
Matglede
Vi ønsker å ha fokus på trivsel og matglede. Samtidig er vi grundige og tar ingen snarveier. Her lærer du alt av grunnleggende fagkunnskap du trenger videre i karrieren.
Vi jobber kun med de aller beste råvarene, og jobber tett med produsenter og bønder. Sammen med våre kjøkkensjefer besøker vi jevnlig våre produsenter for å få kjennskap til produktene vi bruker. -
Allsidighet
Vi har som mål at alle lærlingene som fullfører læretiden hos oss, skal få en stor bredde i utdannelsen sin. Vi legger til rette for at elevene får jobbet i alle de viktigste avdelingene på et kjøkken. I tillegg tilbyr vi rullering og utplassering på tvers av våre restauranter. Der dekker vi både a la carte, lunsj, selskap og frokostservering. Siden alle våre restauranter har veldig ulike konsepter vil dette være et konkurransefortrinn.
-
Muligheter
Alle må starte et sted! Men veien videre kan by på uendelige muligheter. Vi ønsker å jobbe med de lærlingene som vil mest. Vi tilrettelegger og støtter konkurranseaktiviteter, utplasseringer og studier. Vi holder jevnlige masterclass, kurs og interne konkurranser.