Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Eik Servering og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Meta, Google

BAR Vulkan

BAR Vulkan er en nattklubb og selskapslokale, med uteservering langs Akerselven og stor takterrasse med utsikt over hele Oslo. Lokalet strekker seg over to etasjer - hver etasje med egen bar. Det er høyt under taket og store vinduer ut mot Akerselva. Vi har også et Chambre Séparée med plass til 28 pers.

Jobbvarsel!

Hvem er vi?

EIK Servering eier og drifter serveringssteder i Norge. På to år har vi vokst til å bli et av Norges største restaurant- og serveringsselskap. Gjennom administrativ trygghet og stabilitet gir vi serveringsstedene og deres ansatte mulighet til å fokusere på det de liker og er gode på: Fantastiske gjesteopplevelser.