Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Google, Facebook

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Delicatessen - Tromsø

Den sjette Delicatessen-søsteren har en flott beliggenhet på Vervet; Tromsøs nyeste, og mest moderne bydel. Restauranten er stor og luftig med flott utsikt, og har et Chambre separée med plass til drøyt 30 personer. Delicatessen Tromsø er et av mange serveringssteder langs kaipromenaden på Fram, til glede for både fastboende og besøkende. Hos oss kan du nyte smakfull tapas basert på så vel spanske som lokale råvarer, i en lun atmosfære med fantastisk utsikt. På kaia har vi en flott uteservering med rundt 90 plasser – det perfekte stedet å nyte et tapasmåltid og noe godt å drikke på!

Jobbvarsel!

Hvem er vi?

Vi er en gjeng som brenner for det vi gjør: Å skape gode, bærekraftige matopplevelser vi kan være stolte av. Eventyret startet i 2021 og på to år har vi vokst til å bli et av Norges største restaurant- og serveringsselskap.